Vers geslacht kalfs- en rundsvlees voor de groothandel, winkels, slagerijen en horeca

Na de slacht worden de runderen en kalveren in onze snijzaal meteen versneden en verpakt. Het slachthuis, de uitsnijderij en de verpakkingszaal zijn ondergebracht in hetzelfde gebouw zodat we de koudeketen optimaal kunnen beheersen en controleren. Dat komt de veiligheid en de kwaliteit van het vlees ten goede.

De traceerbaarheid van het vlees wordt gewaarborgd door ons computersysteem zodat de herkomst van elk deelstuk of eindproduct steeds kan worden opgevraagd.

Lees hoe we omgaan met voedselveiligheid en duurzaamheid »

We versnijden en verpakken naar wens van onze klanten

We leveren aan supermarkten, groothandelaars, slagerijen en horecazaken. Dat kunnen halve karkassen of kwartieren zijn die de klant vervolgens zelf verder versnijdt maar ook kleinere delen, tot consumentenporties. Ook de manier van verpakken, kunnen we aanpassen. We hebben bovendien frigo’s ter beschikking om het vlees na de slacht eerst te laten rijpen.

Plaats een bestelling of contacteer ons »

webdesign Flockdesign Ronse